British Knights Ranger Zwart weNkpZrKS

qpTRkBChlf
British Knights Ranger Zwart
Type Sneakers
Ref. 162564
Seizoen Herfst/Winter
Breedte Standaard
Land van fabricage China
Constructie Gesoldeerd
Referentiemaat 42
Kleur Zwart
Voeringstof Textiel
Bovenkant / Schacht Synthetisch materiaal
Binnenzool Textiel
British Knights Ranger Zwart British Knights Ranger Zwart British Knights Ranger Zwart British Knights Ranger Zwart British Knights Ranger Zwart
Psycholoog Amsterdam Noord
Psycholoog Amsterdam Noord
Psycholoog Amsterdam Noord

Alexandra Dullaart

Psycholoog Amsterdam Noord
Psycholoog in Noord Snel op afspraak Relatietherapie Geen verwijsbrief nodig! BEL: 020 – 26 10 455
Psycholoog Tilburg - Maak kennis met Mariëlle Koek
Vragen of een afspraak maken? Bel even met de praktijkassistent op 013 – 20 32 014
Psycholoog Tilburg
Psycholoog Tilburg
Psycholoog Tilburg

"Ik help je als je vastzit in leven, liefde en werk"

Psycholoog Tilburg

Kom met elke vraag

In mijn praktijk zijn cliënten met elke vraag welkom. Het is zonde van jouw tijd en energie als je je af moet zitten vragen ‘kan ik dit nu wel of niet vragen?’, ‘is dit nu wel of niet iets voor de psycholoog?’ Nee, daar hoef je je niet druk om te maken: gewoon vragen.Ik kan, op basis van je vraag of verhaal, vrij duidelijk vertellen wat ik voor je kan doen. En als blijkt dat ik niet degene ben die je nu kan helpen, dan kan ik je doorverwijzen; ik ben goed bekend met de meeste zorgverleners in de regio.

Ik heb het gevoel dat ik vast zit

Veel mensen hebben dat gevoel wel eens – ik denk zelfs dat ik niemand ken die dat nog nooit meemaakte. In de meeste gevallen gaat dat gevoel weer weg of lukt het je iets te veranderen waardoor je weer in beweging komt. Dat gevoel van vast te zitten is vaak een optelsom van onvrede en onvermogen. Kennelijk ben je niet tevreden met (aspecten uit) je leven, maar lukt het je niet daar iets aan te doen.Vanuit dit gevoel kan een psycholoog veel voor je betekenen. De meeste cliënten met dit thema in de basis merken snel verandering en kunnen ook gauw weer zelf verder.

Ik ben mezelf niet

Misschien wel het meest voorkomende vraagstuk. Het is makkelijk om het contact met jezelf te verliezen. Je leven gaat snel, er lijkt van alles reuze belangrijk, in de drukte lijk je jezelf te vergeten. Je leert signalen van je lichaam en je innerlijk te negeren om langer door te kunnen en meer aan te kunnen. En zo zet je jezelf stukje bij beetje buiten spel. Dat is niet niks: je waarden, je dromen, de dingen die je écht belangrijk vindt; ze verdwijnen in een mist van, vaak oppervlakkige, drukte. Het is moeilijk om je in de storm van alledag staande te houden. De psycholoog gaat je helpen de weg naar jezelf terug te vinden, het contact te herstellen en jouw unieke manieren te vinden om altijd dicht bij jezelf te blijven.

Er is me iets vreselijks overkomen

Elk vraagstuk en elke klacht die je van binnen voelt, heeft met de buitenwereld te maken. Of het nu om je werk gaat, vrienden, je relatie of een gebeurtenis. Je bent altijd in de wereld. Er heeft altijd iemand met je te maken. En nu kan het zijn dat je iets vreselijks overkwam: een verlies, een trauma, een overweldigende gebeurtenis. Die, voor jou, zó groot is dat je het niet kunt behappen. En je omgeving weet zich eigenlijk ook geen raad met je, dan is het fijn dat er iemand is naar wie je toe kunt gaan om hier samen stap voor stap aan te gaan werken.

Diepere patronen vinden

De psycholoog kan niet alleen goed en vaak vrij snel diepere patronen blootleggen die jou in de weg staan deze gebeurtenis goed te verwerken, hij of zij kent ook de technieken en methoden die je een steuntje in de rug geven. Ook al voelt het misschien niet zo, je bent niet de eerste die dit meemaakt – sterker nog, er zijn technieken, methoden en middelen die je kunnen helpen. Veel cliënten vinden steun bij zo’n methode en ontwikkelen, samen met de psycholoog een eigen nieuwe manier.

Veel voorkomende vragen en problemen

Ik werk los van protocollen, maar wel met kennis en op basis van een wetenschappelijk fundament. Het is zinvol om gebruik te maken van bewezen methoden, en het is nog zinvoller om die methoden toe te passen in een mix die precies past bij de stijl van de cliënt. Bij mij komenallerlei mensen van komaf met verschillende vragen waarvan de meesten niet in een hokje te plaatsen zijn. Toch zijn er ook een aantal klachten die ik vaker tegenkom en waar je je misschien in herkent:

Ik ben getraind om heel dicht bij jou manier van denken en doen te kunnen komen en een belangrijk deel is ook gewoon ‘de klik’: passen we als mens bij elkaar? Kijk dus ook altijd of de toon je aanspreekt.

Contact

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Vul het Blauwe Gesloten Pantoffels De Fonseca Grinta
in of neem telefonisch contact op voor een kennismaking.

“De behandeling is een proces van groei. Je krijgt nieuw inzicht, nieuwe vaardigheden, nieuwe kennis, nieuwe mogelijkheden. Je krijgt beter zicht op wat voor jou écht belangrijk is, wat jouw valkuilen zijn en hoe je die kunt ontstijgen”.

Converse Ctas Pro Ox Rood tXNphnm
Folders
Converse Chuck Taylor All Star Hi W Zwart
Adidas Originals Gazelle Bordeaux Oe6Yo5
Je mand is leeg
Je mand is leeg

20-50% korting op alle tuinmeubelen! | Ontdek ons ruime assortiment tuinmeubelen. Zalando Essentials Bikini

Verlanglijstje (0)

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Slaapbehoefte

Nou ik heel erg veel op dit moment! Dit weekend staan er twee hele grote kruizen in mijn agenda. Ik doe helemaal niks! December is en blijft een maand waarin mijn agenda bomvol staat. Kerstborrel hier, kerstontbijt daar, cadeaus kopen, veel deadlines op mijn werk voordat ik met kerstvakantie kan en ga zo maar door. En dan denk je uit te kunnen rusten tijdens de feestdagen, maar niets is minder waar. Ik heb een hele gezellige, maar ook een hele drukke kerst gehad met veel bezoekjes aan familie en stressen voor het kerstdiner. Oud en nieuw was er niet minder om. Volop feest met vuurwerk kopen, oliebollen bakken en op stap tot in de late uurtjes. En nu is de batterij even leeg. Dit weekend zie ik alleen de bank en mijn bed. Het zet me wel aan het denken. Hoeveel slaap hebben we eigenlijk nodig om te blijven functioneren? En kan ik al mijn tekort gekomen slaap van de maand december inhalen in één weekend?

Hoeveel slaap we nodig hebben is een onderwerp dat velen bezighoudt. We zijn ons in toenemende maten ervan bewust hoe belangrijk slaap is voor ons welzijn. Slapen is een belangrijk onderdeel van ons leven aangezien we ongeveer een derde van ons leven al slapend doorbrengen. Maar hoeveel slaap heb je nodig om op je best te functioneren? Het antwoord hangt af van de persoon aan wie je de vraag stelt. We hebben allemaal een verschillende hoeveelheid slaap nodig en er zijn vele factoren die een rol spelen bij ieders persoonlijke slaapbehoeften.

Garnaaltjes wilde hij enkele dagen geleden kopen op de markt, maar dat vond ik toen niet zo handig om onderweg met hem te eten. En we konden nog lang niet naar huis. Dus dat zat nog vers in zijn hoofd…

Garnaaltjes

Frambozen, blauwe besjes, aardbeien … dat kan er altijd wel in en ijsjes ook uiteraard

Frambozen, blauwe besjes, aardbeien ijsjes

Pizza ziet hij soms onderweg ergens reclame van en dan heeft hij daar zin in, maar eigenlijk maken we dat niet zo vaak. Dus mooie kans nu om dit te kiezen. En zelf mogen samenstellen en beleggen is natuurlijk helemaal top.

En juicen , hélemaal zélf zonder hulp of bemoeienis is ook wel echt cool; hij mag wel vaak helpen, maar helemaal zelf beslissen en doen… dan smaakt dat juice-ke nog extra lekker. Hoewel hij ze meestal sowieso wel graag lust, ook als mama ze klaargemaakt heeft.

juicen

Meld je aan om EcoBio info, tips en blog-updates via mail te ontvangen. Je krijgt dan via één van de eerste mails ook het gratis e-book '5 Basis Tips voor Gezonder worden en Afslanken' toegestuurd!

Gelukt! Ga nu in je mailbox op zoek naar de mail die ondertussen naar jou onderweg is. In deze mail moet je nog jouw mailadres bevestigen!

Geplaatst in: Dorothy Perkins ROLL SLEEVE Overhemd

Canguro Eva Roze
Krulkool (boerenkool) met paprika »

Vicky says

Super. Zou best wel de menu kunnen zijn die mijn kinderen ook kiezen. Alleen die verjaardagstaart, daar moet ik nog een goed recept voor hebben. Daar vertrouwen ze de bakker nog meer dan mama’s kookkunsten. Ik kijk dus uit naar het recept

Bruine Floris van Bommel Nette schoenen 20104 Floris van Bommel

Flair Beige Boots
says

Ooh, ik ga mijn dochter nog eens wat pushen dat ze hem opnieuw maakt en het recept opschrijft ergens volgende week zou misschien wel lukken… In het begin haalden wij bij verjaardagen ook nog glutenvrije taarten bij een bakker/winkeltje in Noord-Limburg ondertussen al heel wat geoefend… en nog is het resultaat niet altijd wat we zouden willen. Voor bezoek hebben we enkele recepten die wel altijd lukken en in de smaak vallen, maar voor onszelf blijven we uitproberen om dat lijstje wat aan te vullen voor meer keuze en variatie.

Beantwoord

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed .

Home Crisismanagement nog niet goed ingebed

Business continuity door Redactie Dimensions |

Het managen van crisissituaties is voor bedrijven vaak bijzonder lastig. Crisismanagement is een nog jong vakgebied waarover niet genoeg kennis gedeeld kan worden.

Dat zei Dora Horjus, directeur van het COT, onlangs tijdens een bijeenkomst rond business continuity bij Siemens in Zoetermeer. Volgens Horjus is crisismanagement binnen veel bedrijven nog niet goed ingebed. Zelfs bij hele grote organisaties zit er vaak een onvolwassen strategie en governance- structuur achter. Het COT (Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement) bestaat al ruim 30 jaar en opereert sinds 2008 als dochteronderneming van Aon Nederland vanuit Rotterdam. De medewerkers doen onderzoek naar veiligheids- en crisismanagement, adviseren en trainen organisaties.

Dynamisch

“Over risico’s en crisissituaties in het bijzonder moet je nagedacht hebben”, aldus Horjus, die bedrijven zeker aanraadt om met draaiboeken, processen en protocollen te starten. Men moet hier echter ook van durven afwijken. Een crisis zou immers geen crisis zijn als er een perfect draaiboek voor zou klaarliggen. Hierdoor blijft crisismanagement zelfs bij een goede voorbereiding knap lastig. “In een crisis worden zaken écht dynamisch en kan men nooit alles goed doen. Een onmogelijke opgave voor organisaties en individuen die altijd alles onder controle willen hebben. Daarom moet je ook investeren in vaardigheden van sleutelfiguren.”

Crisismanagement kan, aldus Horjus, nooit slechts een paragraaf binnen het business continuity-plan van bedrijven zijn. Een crisis kan immers uit veel verschillende (en onverwachte) hoeken komen. Crisissituaties duren over het algemeen lang en vormen een bedreiging voor de strategische belangen en reputatie van bedrijven. Tot de crisissituaties van vandaag behoren onder meer cyberaanvallen, waarvan we de impact nu nog niet begrijpen. Horjus verwacht dat dit de “incidenten van morgen” worden, zodra we de impact en maatregelen beter begrijpen. Om vervolgens in de toekomst wellicht zelfs business as usual te worden. “Dit hebben we onder meer gezien bij recalls, waarvan tegenwoordig alleen een heel kleine categorie nog als crisis kan worden gezien.”

Uit de crisismanagementpraktijk blijkt dat vooral de zorgsector, de bankwereld, de mobiliteitsbranche en het onderwijs hoog crisisgevoelig zijn. COT deed ook onderzoek naar de status van crisismanagement. Daaruit blijkt dat met name de CEO eindverantwoordelijk is. Hij/zij richt zich op de stakeholders terwijl de COO de activiteiten draaiende houdt. Horjus adviseert bedrijven om in een crisissituatie te focussen op de impact voor de organisatie en de direct betrokkenen en niet als eerste aan de eigen reputatie te denken. “Dat is een uitkomst van je totale response en creëer je door de goede dingen te beslissen, te doen én te zeggen.”

Contactgegevens
Sitemap
Actueel
  • Actuele roosterwijzigingen ontvangen op uw telefoon? Download dan onze Marnix app!

Copyright Sportbedrijf Amsterdam Centrum | Het Marnix 2018 - Aangeboden door Reebok Reebok Instalite Run Zwart