Vila VITINNY NEW DRESS Jerseyjurk qOsGs

VPhNyJulDo
Vila VITINNY NEW DRESS - Jerseyjurk

Materiaal & wasvoorschrift

Materiaal buitenlaag 79% polyester, 18% viscose, 3% elastaan

Wasvoorschrift Niet geschikt voor de droger, machinewas tot 30°C

Alles over dit product

Halslijn Ronde hals

Sluiting Ritssluiting

Patroon Effen

Artikelnummer V1021C0W6-H11

Vila VITINNY NEW DRESS - Jerseyjurk Vila VITINNY NEW DRESS - Jerseyjurk Vila VITINNY NEW DRESS - Jerseyjurk Vila VITINNY NEW DRESS - Jerseyjurk
Georgia Rose Cemode Blauw
Productgroepen
Herschel Settlement
Be Only Botte Mme Bavarde Multicolor
Camper Pinya Kids Blauw
Wonders Donker Blauwe Sandalen
Data Science, IoT Cybersecurity Sr. Consultant // Join our team -LINKIT

Uw wachtwoord voldoet niet aan de gestelde eisen; deze dient te bestaan uit minimaal zestien karakters, waaronder twee hoofdletters, vier cijfers, één teken en vijf diacrieten. Velen kennen het, járen geleden, op pen en papier in een veilig opgeborgen notitieblokje al je wachtwoorden opslaan. Tegenwoordig hebben wij passbooks -wachtwoord-kluizen als Wallet, LastPass en 1Password op onze devices. Hoewel de (internet-)beveiliging met de dag strikter wordt rijst toch de vraag, is het gebruik van wachtwoorden überhaupt nog wel van deze tijd?

In de afgelopen decennia hebben diverse alternatieven voor het traditionele wachtwoord zich voorgedaan. Naar mijn inzien is het tijd voor de volgende stap in het tijdperk van authenticatie. Ik ben van mening dat het nieuwe digitale tijdperk met alle security uitdagingen die het met zich meebrengt, om een nieuwe manier van authenticatie vraagt. In dit artikel bespreek ik daarom kort de belangrijkste security valkuilen van traditionele wachtwoorden gevolgd door de laatste ontwikkelingen en mogelijke oplossingen voor dit probleem.

De mens als zwaksteschakel

De (digitale) wereld van gevoelige, vertrouwelijke, organisatie- en persoons-gerelateerde informatie gaat schuil achter de poort van het wachtwoord. Hackers en kwaadwillende criminelen stellen de kracht van deze beveiliging met grote regelmaat op de proef om deze kostbare informatie in te winnen voor lucratieve doeleinden. In een recent artikel van mijn collega Tim Doets, Cybercrime aanvallen #1: De Brute-Force Attack , worden diverse aanvallende methoden voor het achterhalen van authenticatie-gegevens nader uiteengezet.Zelfs als het wachtwoord nóg zo veilig is ingesteld, hebben wij nog steeds te maken met de beveiliging van de omgeving die wordt gepoogd te betreden. Zo zijn banken bijvoorbeeld een aantrekkelijk doelwit voor hackers en maakten deze digitale inbrekers begin dit jaar tweeënzeventig miljoen euro buit tijdens een Wonders Zwarte Veterschoen
. Ook kunnen hackers openbare WiFi Spots nabootsen, waardoor je onbewust zélf vertrouwelijke gegevens, inclusief wachtwoorden rechtstreeks naar hen toe stuurt. Voor de onwetende gebruiker is deze niet van het origineel te onderscheiden

Ondanks de vele manieren om wachtwoorden te achterhalen, schuilt het grootste risico niet in de sterkte van het wachtwoord, maar in de menselijkheid, het individu. Vergeten uit te loggen, ontvangst en downloaden van kwaadwillende bestanden of het simpelweg vrijgeven van je devices inclusief wachtwoord, het laagdrempelige gegeven, omdat de computer van je nieuwe collega of overbuurman het niet doet. Ook kan er nog altijd vanachter je schouder mee worden gekeken.

Is onze data dan helemaal niet veiligmeer?

Huidige methodiek Hoewel het traditionele wachtwoord de boventoon voert, hebben zich alternatieven ontwikkeld. Biometrische authenticatie , zoals beveiliging op basis van een scan van het gezicht, vingerafdruk, iris of stemherkenning komt steeds vaker voor. Met name de inzetbaarheid van de vingerafdruk rukt op, bijvoorbeeld bij het ontgrendelen van de smartphone of inlog tot bankgegevens. Maar ook deze staat onder vuur, door deskundigen als Ellit Williams –hacker beveiligingsexpert- wordt zelfs gesteld dat dit wellicht de minst veilige manier van beveiliging is. Op hoeveel plekken heb je vandaag alleen al je vingerafdruk achtergelaten?Daarnaast kunnen wachtwoorden -in tegenstelling tot vingerafdrukken- ‘gehasht’ worden. Ook betreffende het sOliver active 3/4 sportbroek wKgNMBhlV
van wachtwoorden, zijn academici als Bruce Schneier van mening dat de standaarden moeten worden aangepast naar hedendaagse ontwikkelingen. Hoewel een hash functie het daadwerkelijke wachtwoord met encryptie beveiligd voordat deze door de omgeving opgeslagen wordt, betreft het een kwestie van tijd voordat de algoritme achter de hash achterhaald wordt, waardoor het daadwerkelijke wachtwoord naar boven komt.Ook Big Data, waarin het gedrag van de gebruiker wordt opgeslagen en ter identificatie van de accountbezitter ingezet kan worden, speelt een steeds grotere rol in de complexiteit van beveiliging .Persoonlijk geef ik de voorkeur aan gekoppelde systemen, multi-factor authenticatie. Denk hierbij aan een extra handeling die je dient te verrichten, ná het invoeren van het wachtwoord, voordat je de opgevraagde omgeving kunt betreden door een persoonlijke tweede device of tool in te zetten. Dit is vaak het geval bij omgevingen die gevoelige informatie bevatten, zoals bank- en persoonsgegevens. Zo dien je alvorens een financiële overschrijving plaatsvindt vaak een (tan-)code die op je mobiel ontvangen is in toe voeren, of gebruik te maken van een Smart Card of identifier. Blik op de toekomst Er zijn diverse vormen van authenticatie die stuk voor stuk voor- en nadelen hebben. Uit een recent onderzoek van Osaga meisjes joggingbroek Zwart Roze
is gebleken dat wachtwoordbeveiliging een boost zou kunnen krijgen door beveiligingsmethodieken te combineren, door een biometrische laag toe te voegen aan huidige dominerende toepassingen: Multifactor Authentication. Hierbij is het niet het één of het ander. Mocht een hacker door middel van een aanval of vanwege een lek inloggegevens bemachtigen, dan zal er per gegeven nog een tweede, onafhankelijke stap benodigd zijn. Hoewel je overal vingerafdrukken achterlaat en mogelijk onterecht gebruik hiervan niet bewust beschermt, is het in ieder geval lastiger en tijdrovend om dezen van alle onrechtmatig ingewonnen wachtwoorden te bemachtigen.Voor nu is het naar mijn inzien wachten op de ontwikkeling waarin deze technieken in de architectuur van beveiligde omgevingen ondergebracht zullen worden. Anderzijds brengt een dergelijke verandering en implementatie nieuwe richtlijnen en kosten met zich mee, waarbij het gebruikersgemak en waarde van privacy te allen tijde in balans moet worden gehouden.

Conclusie

Ongeacht het nu middels Brute-Force aanvallen, datalekken of gebruik van tools geschied — er is inmiddels aantoonbaar gebleken dat wachtwoorden achterhaald kunnen worden.

Hoewel er alternatieven zijn voor het gedateerde wachtwoord, is deze klassieke vorm van beveiliging van persoonsgebonden gegevens hedendaags nog steeds de meest dominante vorm waar gebruik van wordt gemaakt. Naar mijn mening is de beveiliging op basis van het wachtwoord en genoemde alternatieven niet voldoende ontwikkeld om respectievelijk langer de volledige beveiliging op zich te nemen óf deze volledig te vervangen.Deskundigen bevinden zich tevens in oplaaiende discussies omtrent de ontwikkeling van beveiligingsstandaarden en al dan niet veiligere methodiek door het gebruik van biometrische authenticatie als vingerafdrukken. Is het nu tijd dat het wachtwoord het stokje over dient te dragen aan de volgende generatie in security?De meest vooruitstrevende oplossing waar sprake van is, is naar mijn mening de inzet van multiple layer authentication waarvan in het beste geval een combinatie van het wachtwoord én een biometrisch gegeven.Al met al zullen wij moeten roeien met de riemen die wij hebben en wachten totdat Multifactor Authentication bij de opzet van architecturen als standaard zullen worden gehanteerd. Voor nu trek ik mijzelf een halfuurtje terug, zodat ik mijn wachtwoord voor Bol.com naar boven kan halen, op mijn door encryptie beveiligde harde schijf die zich in een kluis onder een verborgen dubbele vloer bevindt.

Like what you read? Give Farisada a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.

Door MIND te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies Deze melding niet meer tonen Lees meer

Help mij
MIND Blue
Pare Gabia Lotus toile Multicolor

In het kort

Wat is somberheid?

Somberheid en verdriet horen bij het leven. Somberheid en verdriet zijn normale reacties op nare gebeurtenissen. Ook alsje veel problemen of zorgen hebt, bijvoorbeeld met geld, werk of relaties, kun je jemachteloos voelen en somber zijn. Somberheid komt veel voor. Het voelt soms heel zwaar, maar is meestal tijdelijk.

Wanneerje een partner of gezinslid verliest kun je het verdriet jaren bijje dragen.De eerste weken is de somberheid meestal het ergst.Daarna begint de somberheid langzaam te slijten. Er zullen nog regelmatig momenten zijn waarop jehet verdriet weer voelt. Toch krijgjegeleidelijk aan ook weer plezier in het dagelijks leven.

Wat kun jedoen tegen somberheid?

Hoe gaat het verder bij somberheid?

Somberheid en verdriet horen bij het leven. Na een nare gebeurtenis kan de warmte van goede vrienden en familieje daar het beste bij helpen. Verdriet doet pijn en heeft tijd nodig om te slijten.

Somberheid is vaak tijdelijk, maar kan ook terugkomen. Door problemen aan te pakken en op te lossen kunnenje zorgen verminderen. Wanneerje de adviezen opvolgt, lukt het vaak beter om met somberheid om te gaan.

Soms gaat somberheid over in een depressie .

Wanneer naar de huisarts bij somberheid?

Maak eenafspraak bijde huisarts:

Je hebt mogelijk eendepressiealsje twee weken lang dagelijks gedurende het grootste deel van de dag somber bent en daarnaast drie of meer van de volgende klachten hebt:

Soms zal de huisarts de praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) vragenje te begeleiden.

Bel directje huisarts alsje ineen ernstige crisis raakt:

Meer informatie over somberheid

Bekijk de volgende sites voor meer informatie en hulp bij somberheid en depressieve klachten:

De informatie over depressie is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, deNHG-Standaard Depressie en op de Generieke module Psychische klachten in de huisartsenpraktijk.

Schrijf gratis in
Nederlands nl
Geplaatst op 24 mei 2018

In het kort

Werken in een tropische omgeving? BKV is op zoek naar verpleegkundigen, bij voorkeur met snijdende ervaring, die op Aruba willen wonen en werken.

Voor een verpleegkundige vacature in het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal opAruba is BKV op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige met recente klinische ervaring, bij voorkeur binnen de snijdende specialismen.Voor een verdere verbetering en professionalisering van de dienstverlening wordt het aantal verpleegkundigen op diverse afdelingen uitgebreid. Verpleegkundigen niveau 4 of 5 met minimaal één jaar recente klinische ervaring en interesse om te wonen en werken op Aruba, worden gevraagd op deze vacature te reageren.

Je wordtfulltime ingezet op het cluster snijdend.

Om voor deze verpleegkundige vacature in aanmerking te komen:

Je bent als verpleegkundigewerkzaam in een algemeen ziekenhuis met 288 bedden, ruim 900 medewerkers en meer dan 20 verschillende specialismen in huis. Op dit moment is modernisering en uitbreiding gaande van het huidige gebouw. Dit ziekenhuis is de enige aanbieder van ziekenhuiszorg op het eiland en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit ongeveer 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland, die voor ziekenhuiszorg aangewezen zijn op dit ziekenhuis.Aruba is een eiland in de Caribische Zee dat behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden. De gemiddelde temperatuur is er 30°C. Door haar warme klimaat en prachtige witte stranden is er veel toerisme op Aruba. Nederlands en Papiamento zijn de twee officiële talen, maar door de mix van bevolkingsgroepen zijn Engels en Spaans ook veel gehoord. Veel Arubanen beheersen daarom ook maar liefst vier talen. Aruba heeft een populatie van circa 110.000 inwoners.Is deze vacature op Aruba niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de Gabor Emilie Zwart
, dan ontvang je passende vacatures.

Je bentbeschikbaar voor minimaal één jaar of langere / onbepaalde tijd.

Reageer op vacature Meer informatie?
Deel Print

Jouw contactpersoon:

Navigatie

Freelance SEO specialist

Den Bosch - Vught - Rosmalen - - - Nijmegen - Native CRUZ Instappers
- MiPac Gold Backpack
- Eindhoven - Helmond - Hello Kitty Hk Veale Ss El Wit
- Utrecht - Amsterdam

Contactinformatie

Veel van onze klanten zijn:

Advocaten | Q/S designed by Trui LAZw5C
| Accountantskantoren | Marc OPolo Sweater wUcK0

Waar kan Ompro je mee helpen?

© 2017 Ompro

© 2018 Ompro